Kutyás kviz-teszteld le tudásod!50 kérdés- 5hibalehető

RSS ÉRTESITÖ

Tipp a pórázhoz

2007.10.03. 00:30 zoli7

Ismerkedés a porázzal.

Sok ebnél beválhat a következő  gyakorlat.Készits elő egy adag izletes jutalomfalatot,fogd az éhes kutyust majd erősitsd a pórázával pl.egy távolabbi ajtóhoz lényeg,hogy a pórázt stabil helyhez kösd.A kölyök nem érti majd a helyzetet,lármázni fog és megfesziti a kötelet,hogy minnél hamarabb elérje a finom falatot.Ne vegyél róla tudomást,várj mig a panaszkodás abbamarad és a poráz kicsit meglazul.Amint ez megtörténik dicsérd meg és add neki a jutalmat.A kölyök hamar felfedezi az összefüggést a laza póráz és a jutalom közt.

Játék közben tulzottan belendül és vadul ugat,hogy lehet erröl leszoktatni?

Ha kiskutyád egy heves játék közben vadul csaholni kezd,ne mondj neki semmit,viselkedj nyugodtan,szó nélkül függeszd fel a játékot.Figyeld közben,hogy reagál,ha csendesen értetlenkedik újra kezdődhet a játék,ám amint ismét ugatásba kezd legyél mindig passziv.Egy idő után a kutyusod rá fog jönni ha hangoskodik megszünik a móka.

Szólj hozzá!

Címkék: játék póráz ugat jutalomfalat

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyajo.blog.hu/api/trackback/id/tr50184215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása