Kutyás kviz-teszteld le tudásod!50 kérdés- 5hibalehető

RSS ÉRTESITÖ

Kutyajó

2007.11.25. 22:23 zoli7

 Kutyavilág

 A világ legkisebb kutyája találkozott a világ legnagyobbjával.Gibson, a dán dog,és Bubu a csivava saját kategóriájukban mindketten világcsúcstartók.

 

Gibson 107 centi magas, míg Bubu alig tíz centis, sokkal kisebb, mint nagy barátjának a feje. Bubu gazdája már 19 éve foglalkozik csivava tenyésztéssel, és az elsô pillanatban tudta, hogy kiskutyája különleges lesz.



Gibson 107 centi magas, míg Bubu alig tíz centis



- Alig volt nagyobb az ujjbegyemnél, amikor megszületett, de már akkora öntudata van, mint Gibsonnak. Mindenkinek neki támad, és bármitôl megvédene, ha a méretei ezt lehetôvé tennék – nevetett a gazdi, Lana Elswick.
A két állatban még az a közös, hogy – bár Amerika két különbözô részén élnek - mindkettejület úgynevezett terápia kutyának használják, mert mosolyt csalnak az emberek arcára, és jó simogatni ôket.

1 komment

Címkék: kutya világ

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyajo.blog.hu/api/trackback/id/tr72241745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

<
süti beállítások módosítása