Kutyás kviz-teszteld le tudásod!50 kérdés- 5hibalehető

RSS ÉRTESITÖ

Felkészülés a fogadásra

2007.10.02. 14:25 zoli7

A kiskutya hamarosan érkezik,hogyan készüljünk fel a fogadásra?

    Függetlenül attól honnan is hozta a golya újdonsült barátunkat érdemes megtudakolni,élete eddigi néhány hetében hogyan cseperedett,mit evett,mennyi inger érte.Ugyanis minden kutyust megvisel ha kiszakitják eddigi jól megszokott,biztonságos közegéböl.Amig ki nem alakul benne irántunk a bizalom tegyünk meg minden tölünk telhetöt,hogy ezen változásokból a kiskutya minnél kevesebbet érezzen meg,különösen az elsö néhány napban.

Készüljünk fel minden elvárható igény kielégitésére.Érdemes egy nyugodt,elszeparált kényelmes fekhelyet kialakitani,játékot elökésziteni mivel lekötheti magát -akár egy lyukas zokniból készitett labda is kiválló,etetö,itatótálról gondoskodni

lényeg: Minnél stresszmentesebb környezetbe kerül megszeppent kutyusunk,annál nagyobb az esély arra,hogy egy kiegyensulyozott kutya váljék belölle.

Még egy valamit vegyünk figyelembe,a kutya nem egy tárgy, amelyet - rossz működése esetén lecserélhetünk vagy kidobhatunk. A kiskutya egy élőlény, aki nagyon hamar felnőtté válik, akit mi választottunk magunknak, és még véletlenül sem ő kopogtatott az ajtón, hogy szeretne nálunk lakni!!!

Szólj hozzá!

Címkék: kiskutya fogadása

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyajo.blog.hu/api/trackback/id/tr24183548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása