Kutyás kviz-teszteld le tudásod!50 kérdés- 5hibalehető

RSS ÉRTESITÖ

Kutyasuli

2007.10.06. 17:45 zoli7

Kutyasuli(Kunyerálás)

A megelőzés nagyon egyszerű:ne etesd kutyádat miközben te is étkezel.Ha valaki nem szeretne közös életük további szakaszában könyörgő kuyaszempárt látni minden étkezésnél,az soha ne tegyen kivételt a SOHÁ-ban. Bár tudom hogy nagyon nehéz ellenállni,de ha idejekorán megtanulja kedvencünk hogy nem érdemes könyörögni,egy idő után abszolut hidegen hagyja a mi étkezésünk.Persze csak akkor ha ő is a megfelelő időben és megfelelő mennyiségű ételel van ellátva.

Tipp:Érdemes kutyánkat a mi étkezésünk előtt megetetni s akkor könnyebb rendreutasítani, ha mégis telhetetlen lenne.

 

Ki ne szeretné, hogy kedvence szófogadó, engedelmes társsá váljon. Van, aki iskolába jár kutyájával és van, aki kiképzőt fogad, de miért ne próbálhatnánk ki mi, a gazdik -akiket a legjobban szeret a tanítani kívánt eb- elsajátíttatni kutyánkkal a hasznos és kevésbé hasznos, de látványos vezényszavakat, trükköket. Ne ijedjünk meg a feladattól. A fojtó, illetve szöges nyakörvek ideje lejárt. Szeretettel, jutalmazással taníthatjuk kedvenceinket otthon a megszokott környezetében. Azt, hogy hogyan kezdjünk hozzá, miként tanítsunk meg egy-egy vezényszót és annak végrehajtását, hamarosan megtudhatjátok. ird meg ha tetszik az ötlet.

Szólj hozzá!

Címkék: kunyerálás koldulás kutyasuli szófogadó vezényszó tanitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyajo.blog.hu/api/trackback/id/tr36188314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása