Kutyás kviz-teszteld le tudásod!50 kérdés- 5hibalehető

RSS ÉRTESITÖ

Független

2007.10.14. 16:17 zoli7

Külömbözö temperamentumok

Sokkal eredményesebb "tanára" lehetsz kutyádnak,ha ismered kutyád temperamentumának főbb jellemzöit,és ezekhez mérten kezeled.Milyen a kutyád temperamentuma?

Független

Ha idegenek érkeznek hozzád,megszaglássza majd faképnél hagyja őket.Nem követ mindenhová,csak ha ahoz van kedve. Ha szót fogad,simogasd meg,de ne lepődj meg ha eközben már máshová figyel.

Mit tehetsz ?

Érd el ,hogy fontos legyél számára.Tanítsd meg neki,hogyha szeretne valamit,előbb engedelmeskedjen az utasításaidnak.Vezesd rá arra,hogy minden jót megkap,ha odafigyel rád.

Jó megoldás lehet ha kiméred a napi adagját s bizonyos utasítások teljesítése után,kapja meg a finom falatokat. Ezáltal a kutya könnyen rájön arra hogyha jól akar lakni,bizony be kell hódolni a gazdinak.

 folyt.köv.

1 komment

Címkék: kutya független önnálló makacs

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyajo.blog.hu/api/trackback/id/tr40195977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

<
süti beállítások módosítása